mijnLEVERcoach op jaarlijkse DDD-dagen 

Tijdens de jaarlijkse Dutch Digestive Disease Days hebben Govert Veldhuijzen en Tom Gevers ervaringen gedeeld over de ontwikkeling en implementatie van mijnLEVERcoach. Na een zorgvuldig en intensief samenwerkingstraject komt nu voor alle ziekenhuizen deze telemonitoring oplossing voor patiënten met levercirrose beschikbaar. 

MijnLEVERcoach  is een e-health-toepassing ontwikkeld voor patiënten met levercirrose. Met de coach wordt door efficiënte transmurale communicatie zorg op afstand mogelijk. Doel van de mijnLEVERcoach is betere controle en holistische controle van de levercirrose, met strakke controle van klinische en patiënt gerapporteerde uitkomstenmaten, leefstijlfactoren en psychosociale risicofactoren.

Contact

Heb je de sessie gemist? Heb je interesse in mijnLEVERcoach? Neem dan contact op met een van de drie drijvende krachten achter de coach.

Webinar

Op 2 november is er een webinar waarin mijnLEVERcoach centraal staat. De manier om vragen te stellen aan de makers van dit ehealthmiddel. Het webinar is georganiseerd door Sananet. Schrijf je in voor het gratis webinar. 

📅 2 nov 2023
🕖 19.30 uur
👨‍⚕️ Tom Gevers, Govert Veldhuijzen 

Aanmelden: https://my.demio.com/ref/ZYtSxlrEiFTmTRoS