Presentatie mijnLEVERcoach op DDD

Bij de najaarseditie van de Digestive Disease Days (DDD) van de Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie (NVGE) op 13 en 14 september 2023 presenteren Tom Gevers van Maastricht University Medical Center en Govert Veldhuijzen van Gelre Ziekenhuizen het nieuwe digitale zorgplatform voor patiënten met levercirrose: mijnLEVERcoach. 

Artsen aan het woord

MijnLEVERcoach is een e-health-toepassing ontwikkeld voor patiënten met levercirrose. Met de coach wordt door efficiënte transmurale communicatie zorg op afstand mogelijk. Doel van mijnLEVERcoach is betere controle en holistische controle van de levercirrose, met strakke controle van klinische en patiënt gerapporteerde uitkomstenmaten, leefstijlfactoren en psychosociale risicofactoren. De artsen laten zien wat dit hulpmiddel voor het zorgteam kan betekenen in de behandelrelatie met de patiënt op het gebied van leefstijl en klachten in alle fases van de aandoening. 

Meer vertellen

Meer weten? En kun je niet bij de DDD-dagen aanwezig zijn? Vraag dan om meer informatie aan een van de drie mensen die hieronder staan en die zeer nauw betrokken zijn bij de coach. 

Wel op de bijeenkomst ter plaatse maar niet bij de presentatie van de artsen donderdag om 11.30 uur? Vraag dan de mensen van Sananet Marcel Suderéeen en Jos Kuipers die ook bij de DDD-dagen zijn. Sananet heeft de coach in samenspraak met Stichting Mijn Coach ontwikkeld. Zij kunnen meer vertellen over mijnLEVERcoach en (ook) de welbekende mijnIBDcoach. 

Meer weten

Stuur een berichtje voor meer info over de levercoach naar een van de onderstaande personen:

  • Britt van Ruijven, MD, promovendus Maastricht University, britt.vanruijven@maastrichtuniversity.nl
  • Govert Veldhuijzen, MD PhD (Maag-, Darm-, Leverarts Gelre Ziekenhuizen/ Radboudumc) govert.veldhuijzen@radboudumc.nl 
  • Tom Gevers, MD PhD (MDL-arts/hepatoloog MUMC+) tom.gevers@mumc.nl 

Meer weten over de DDD op woensdag 13 en donderdag 14 september 2023 in het Congrescentrum NH Koningshof? Kijk op de site van de NVGE.