Zo zet je mijnIBDcoach in

Hoe zet je als organisatie de eerste logische stappen voor aanschaf en implementatie van mijnIBDcoach? Deze vraag krijgen we als Stichting Mijncoach vaak. Dan geven we natuurlijk antwoord. Om vervolgvragen te krijgen. Zo gaat het natuurlijk altijd. Daarom hebben we in een overzichtelijk document de coach toegelicht en uitgebreid antwoorden op papier gezet.

Delen

Maakt de coach het werk van zowel artsen als verpleegkundigen leuker? Is het gebruik in het begin niet tijdrovend? Wat levert het middel ons ziekenhuis aan data op? De lijst aan vragen is bijna eindeloos. Terecht. Omdat er ook zoveel feiten en ervaringen te delen zijn. We werken inmiddels een aantal jaren met mijnIBDcoach en kunnen er dus veel over vertellen. In dit document doen we een en ander uit de doeken. Daarnaast is er een aparte pagina met meestgestelde vragen over mijnIBDcoach. Doe er je voordeel mee en zet die stap tot aanschaf en implementatie.

Let op!

Zoals gebruikelijk bij e-healthmiddelen is er af en toe een update. Dat geldt dus ook voor dit document. Deze versie is van mei 2024. Houd de website in de gaten voor een nieuwere versie.

Afspraak

Wil je maatwerk? Direct weten hoe de coach in jouw organisatie werkt? Bel of mail ons dan. Zowel ons bestuur als de collega’s van Sananet kunnen je verder helpen.